این روزها اکثر مردم بیشتر کارها از جمله خرید را به صورت آنلاین انجام می دهند. به همین دلیل افرادی که در زمینه خرید و فروش محصولات یا خدمات فعالیت می کنند نیاز به یک سایت فروشگاهی برای ارائه محصولات خود به مشتریان دارند.
امروزه، اگر چیزی می فروشید، چه کفش های کتانی، غذا، لوازم الکترونیکی یا هر چیز دیگری، باید ویترینی داشته باشید. سایت فروشگاه این فرصت را به شما می دهد تا برند تجاری خود را بسازید و شکل دهید، با مشتریان ارتباط بهتری برقرار کنید و محصولات بیشتری را بفروشید. البته همه اینها زمانی امکان پذیر است که وب سایت شما طراحی مناسبی داشته باشد.
رعایت عناصر و اصول طراحی سایت در ایجاد یک سایت فروشگاهی خوب بسیار مهم است. رعایت اصول طراحی سایت فروشگاهی شامل: استفاده از رنگ ها، فونت ها، تصاویر، کلمات و گرافیک مناسب برای ترغیب بازدیدکنندگان سایت به خرید است. سایت فروش آنلاین شما باید مشتریان بالقوه را جذب کند، یک تجربه کاربری عالی ارائه دهد و تصویر زیبایی از فروشگاه شما برای کاربر ایجاد کند.
بنابراین نه تنها سایت شما باید خوب به نظر برسد، بلکه باید بازدیدکنندگان وب سایت خود را نیز برای خرید محصولات ترغیب کنید، اما دقیقاً چگونه این کار را انجام می دهید؟ چگونه می توان سایت فروشگاهی طراحی کرد که کاربران را جذب کند؟
در اینجا 11 اصل طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی وجود دارد که به شما کمک می کند تا فروشگاه خود را به صورت آنلاین به خوبی معرفی کنید، پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید:
طراحی ساده
یکی از مهم ترین قوانینی که در اجرای اصول طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی باید به آن توجه کرد، سادگی سایت است.وقتی صحبت از طراحی سایت فروشگاهی به میان می آید، سادگی باید همیشه اولویت اول باشد. هر چه عناصر بیشتری در صفحه داشته باشید (رنگ ها، بنرهای تبلیغاتی و غیره)، توجه کاربران بیشتر به جای دیگری جلب می شود و این پایان فروش شماست.
شما نیازی به طراحی وب سایت فانتزی برای فروشگاه خود ندارید. تمام این مولفه ها حواس بازدیدکنندگان را منحرف می کند. از طراحی ساده، واضح و تمیز استفاده کنید و بر فروش محصولات یا خدمات تمرکز کنید.
برندسازی را در اولویت قرار دهید
وقتی صحبت از خرید آنلاین می شود، مردم می خواهند از برندهای معتبر خرید کنند نه یک سایت فروشگاهی ناشناس.
اگر می خواهید با مشتریان خود اعتماد ایجاد کنید، باید به نام برند خود فکر کنید. نام تجاری شما مانند DNA تجارت الکترونیک و تجارت شماست. شرکت شما در چه زمینه ای فعالیت می کند و تفاوت آن با رقبای خود باعث ایجاد ارتباط بهتر با مخاطب و افزایش فروش می شود.
اگر می خواهید از طراحی وب سایت فروشگاه حرفه ای خود بیشترین بهره را ببرید، برای تصمیم گیری در مورد نام برند خود وقت بگذارید، سپس از نام تجاری خود به عنوان الهام گرفته و از آن در طراحی وب سایت خود استفاده کنید.اگر هنوز نمی دانید چگونه برند خود را معرفی کنید، اشکالی ندارد. شما فقط باید قبل از ایجاد یک وب سایت کمی در مورد کسب و کار خود بیاموزید و سوالات زیر را از خود بپرسید:
✔️ اگر برند من یک شخص بود، چه کسی بود؟
✔️ اگر بخواهم برندم را در سه کلمه توصیف کنم، آن کلمات چه خواهند بود؟
✔️ تفاوت برند من با سایر فروشگاه های آنلاین چیست؟
✔️ چه کاری را بهتر از دیگران انجام می دهیم؟
هنگامی که بدانید چه کسی هستید، می توانید آن را در برند خود پیاده کنید. برند تجاری اعتماد مخاطبین را ایجاد می کند و فروش را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
مانند یک بازدید کننده وب سایت فکر کنید
اگر می خواهید کاربر با سایت فروش آنلاین شما ارتباط بهتر و بیشتری برقرار کند، باید مانند مخاطبان خود فکر کنید. کاربران هنگام گشت و گذار در سایت به چند نکته خاص از جمله: ناوبری آسان، طراحی زیبا و فرآیند خرید آسان و بدون دردسر توجه می کنند.
و مهمترین لحظه!
اگر می خواهید فروشگاه تجارت الکترونیک شما موفق باشد، بهتر است آنچه را که مخاطبان می خواهند ارائه دهید.
در طول فرآیند طراحی خود را به جای بازدیدکنندگان خود قرار دهید.چه نوع چیدمانی برای آنها راحت تر است؟ چگونه می توانید محصولات خود را به گونه ای سازماندهی کنید که کاربر راحت تر آن را پیدا کند؟ چگونه می توانید فرآیند پرداخت را ساده کنید؟
وقتی مانند مشتری خود فکر می کنید، می توانید پیش بینی کنید که آنها از فروشگاه شما چه می خواهند و سپس سایت خود را طوری طراحی کنید که تمام نیازهای کاربران شما را برآورده کند.
استفاده از رنگ مناسب در طراحی
انتخاب رنگ برای سایت فروشگاهی چیزی فراتر از گفتن این جمله است: "خوب، قرمز رنگ مورد علاقه من است، پس بیایید همه چیز را قرمز کنیم." رنگ یک ابزار فوق العاده قدرتمند است. اگر روانشناسی رنگ را درک کنید، می توانید از آن به نفع خود استفاده کنید.
رنگ های مختلف می تواند احساسات، واکنش ها و کنش های متفاوتی را در فرد برانگیزد. بنابراین، اگر می خواهید مصرف کننده به فروشگاه شما واکنش نشان دهد، باید از روانشناسی رنگ به نفع خود استفاده کنید.
بنابراین، به عنوان مثال، اگر می خواهید مردم خرید کنند، دکمه خرید را با رنگ روشن مانند قرمز برجسته کنید. بر اساس روانشناسی رنگ، رنگ قرمز احساس هیجان و اشتیاق را برمی انگیزد که محرک های اصلی خرج کردن است.مطالعات نشان می دهد که یک دکمه قرمز می تواند خرید را تا 34 درصد افزایش دهد.
:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0